Bli kvitt dine brukte ting og hjelp dyrene samtidig

Publisert 23.03.2015

Selg ting du ikke trenger gjennom vår nye online donasjonsbutikk og la dyrene få en del av utbyttet! Du kan velge å donere fra 5 % til 100 % av salget til dyrene.

Jente og hund ser ned i pappeske

Finner du ting du ikke trenger? Hjelp dyrene ved å donere ting du ikke lenger bruker.

Selg ting du ikke trenger gjennom vår nye online donasjonsbutikk og la dyrene få en del av utbyttet! Du kan velge å donere fra 5 % til 100 % av salget til dyrene.

Dyrevernalliansen har inngått samarbeid med Needbox, som har utviklet løsningen for donasjonsbutikken. Needbox fungerer slik at du kan selge dine ting rett fra vår donasjonsbutikk, og la dyrene få en del av utbyttet. 

Hjelp dyrene ved å fylle opp vår donasjonsbutikk

De aller fleste av oss har mange ting vi ikke lenger bruker, men som kan gjøre stor nytte for seg likevel. Nå trenger du ikke gå omveien om et garasjesalg for å gjøre tingene om til penger: Hos Needbox kan du legge ut ting du ikke lenger bruker direkte i donasjonsbutikken, bestemme prisen selv og velge hvor stor andel av fortjenesten du vil donere. Du kan velge å donere alt fra 5 % til 100 % av pengene du tjener på salget.

Jo mer du legger ut, jo mer hjelper du dyrene

Needbox fungerer som et loppemarked på nettet. Du kan for eksempel legge ut leker og klær barna har vokst fra, grytene som gjør det for trangt i kjøkkenskapet eller hva som helst annet. Jo mer du legger ut i vår butikk, jo mer hjelper du dyrene.  

Vår donasjonsbutikk finner du her. For å legge ut ting i vår donasjonsbutikk, er det bare å følge linken og klikke på den blå knappen der det står ”Donér dine ting i vår nettbutikk”. 

Om Needbox

Needbox er et nytt konsept, men samarbeider allerede med mange av de fremste ideelle organisasjonene i Norge, med mål om å effektivisere innsamling gjennom nye løsninger tilpasset dagens og morgendagens trender. 

Klikk her for å få vite mer om hvordan Needbox virker.

Du kan hjelpe dyr som lider.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!