Intensivt arbeid for å få Ap til å gå mot pels

Publisert 07.04.2011

Dyrevernalliansen har jobbet intensivt for å få Ap til å gå mot pels på årsmøtet. Den 11. april 2011 stemte Ap over pelsdyrenes skjebne.

Dyrevernalliansen og Mikkel Rev landsmøtet 2011

Medarbeidere og frivillige fra Dyrevernalliansen med maskoten "Mikkel" utenfor Arbeiderpartiets landsmøte i 2011. Etter en politisk kampanje fra Dyrevernalliansen stemte landsmøtet for at pelsdyroppdrett må avvikles. Foto: I.L. Hauge/Dyrevernalliansen.

Dyrevernalliansen har jobbet intensivt for å få Ap til å gå mot pels på årsmøtet. Den 11. april 2011 stemte Ap over pelsdyrenes skjebne.

Fagbasert informasjon til hundrevis av politikere

Rev og mink hører ikke hjemme i små nettingbur. For å få Arbeiderpartiet til å gå inn for avvikling av pelsdyroppdrett, har vi i Dyrevernalliansen drevet intensiv kampanje de siste månedene. Fagavdelingen vår har utarbeidet fagnotater med fokus på temaer vi vet er viktige for Ap. Informasjonsavdelingen vår har sørget for å få dette ut til Ap-politikere i hele landet.

Ved åpningen av landsmøtet satte vi fokus på pels sammen med vår nye maskot "Mikkel". Mens Mikkel delte ut sjokolade til de fremmøtte, delte Dyrevernalliansens medarbeidere ut brosjyrer.

Positive tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene fra Ap har vært veldig positive. De fleste Ap-politikere har sagt de setter pris på å informasjon. Mange var ikke klar over at pelsnæringen gir få årsverk og støttes med nesten 50 millioner kroner i året. Denne informasjonen har vært nok til å få mange til å gå mot pels. Dessuten har flere sagt de er imponerte over kampanjen og mobiliseringen vår. Det er vi veldig glade for.

Viktig støtte fra deg!

Vi i Dyrevernalliansen vil rette en stor takk til medlemmene og støttespillerne våre. Uten dere hadde aldri så mange Ap-politikere fått argumenter for hvorfor de bør avvikle pelsdyroppdrett. Det er takket være dere at Ap-politikere i hele Norge nå kjenner grunnene til å avvikle pelsnæringen.

Søndag 11. april avgjorde Ap pelsdyrenes skjebne. Flertallet i Ap stemte for å avvikle pelsdyroppdrett! Dette kan bety slutten på pelsdyroppdrett i Norge.

Nå trenger dyrene deg for å vise regjeringen at vi er mange som forventer at vedtaket blir satt ut i livet.

Dyrevernalliansen kjemper videre for en politisk styrt avvikling av pelsdyroppdrett. Som medlem kan du bidra til at pels blir historie i Norge.

Den 11. april 2009 stemte Arbeiderpartiets landsmøte for å avvikle pelsdyroppdrett i Norge. Vedtaket kom etter en intensiv kampanje fra Dyrevernalliansen. 

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!