Akershus Ap for avvikling av pelsdyroppdrett

Publisert 14.03.2011

Akershus Ap har vist at de tenker på dyrene og lytter til velgerne. På årsmøtet i helgen gikk de enstemmig inn for avvikling av pelsdyroppdrett.

Hilde Valbjørn Hagelin og Jonas Gahr Støre på årsmøtet til Akershus Ap 2011

Informasjonskonsulent Hilde Valbjørn Hagelin gir Jonas Gahr Støre argumenter for avvikling av pelsdyroppdrett.

Akershus Ap har vist at de tenker på dyrene og lytter til velgerne. På årsmøtet i helgen gikk de enstemmig inn for avvikling av pelsdyroppdrett.

Akershus Arbeiderparti har enstemmig gått inn for avvikling av pelsdyroppdrett. Dette er fantastiske nyheter. Vi håper dette vil inspirere flere fylkeslag i Ap.

Akershus Ap tenker på dyrene og lytter til velgerne!

Avgjørelsen viser at Akershus Ap tenker på dyrene, og lytter til velgerne. 6 av 10 Ap-velgere er nemlig mot pels.

Pelsdyroppdrett er ikke som annet husdyrhold. Det går ut på å sperre aktive rovdyr inne i små nettingbur. Akershus Ap viser at de tar dette på alvor.

Vi i Dyrevernalliansen overvar den politiske debatten på årsmøtet. Her var det fire flotte innlegg mot pels. De mottok stor applaus fra salen. Ingen holdt innlegg for pels.

Da Jonas Gahr Støre oppsummerte debatten, påpekte han at pelsdyr var det temaet det var flest innlegg om. Han sa også at han satte pris på engasjementet.

Intenst lobbyarbeid fra Dyrevernalliansen

I forkant av årsmøtet var vi i kontakt med veldig mange hyggelige politikere i fylkeslaget. Vi sendte også informasjon med argumenter for avvikling. På selve møtet fikk vi god anledning til å snakke med flere viktige politikere.

 

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!