Hvem får hjelp fra mine penger?

Publisert 13.06.2016

Alle dyr i intensivt landbruk, pelsindustrien og dyreforsøk får hjelp fra deg som fadder. I tillegg bidrar du til arbeidet for styrket rettsvern for alle dyr og dyrepoliti over hele landet.

Hva får jeg av informasjon?

Publisert 13.06.2016

Når du blir fadder får du først et velkomstbrev fra oss. To ganger i året vil du motta Dyrevern Magasin hvor du kan lese mer om arbeidet du har bidratt til gjennom året. Du vil motta et informasjonsbrev 1-4 ganger i året om hvilke saker som er dagsaktuelle akkurat nå. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å motta fra oss, ta kontakt på e-post eller telefon for å endre hvilken informasjon du får.

Ta gjerne kontakt på epost eller tlf. 22 20 16 50.

Hvilken type hjelp får dyrene?

Publisert 13.06.2016

Ingen dyr skal lide for penger, uvitenhet eller tradisjoner i intensivt landbruk, pelsindustrien og dyreforsøk. Derfor har vi fokus på konkrete resultater for dyrene, basert på fagkunnskap. Vi tror på dialog, utholdenhet og realistiske mål.

Dyrene får hjelp ved at du støtter arbeidet for å:

  • - hjelpe politiske partier å utvikle en aktiv dyrevernpolitikk.
  • - bidra til at flere næringslivsaktører tar etiske valg, som for eksempel å slutte å selge egg fra burhøner.
  • - gjennom prosjektet ”Bedre dyrevelferd” fremheve bønder som går foran og velger å satse på bedre dyrevelferd. Slik viser vi for myndigheter og næringer at bedre dyrevelferd er mulig å kombinere med kommersiell drift.
  • - sørge for at den planlagte avviklingen av pelsdyroppdrett i Norge gjennomføres. Vi arbeider også for et pelsfritt motebilde.
  • - påvirke politiske vedtak. Våre utredninger og fagnotater blir benyttet av politiske partier, Stortinget, departementer, medier og organisasjoner.
  • - arbeide for å erstatte dyreforsøk med alternative metoder som er både etisk og vitenskapelig akseptable.
  • - arbeide for et slagkraftig dyrepoliti som har de nødvendige ressursene, styrke dyrs rettsvern og arbeide for strengere straffer for dyremishandling.


Alt dette bidrar til at dyrene opplever en hverdag av trygghet og beskyttelse.

Hva betyr det å være fadder?

Publisert 13.06.2016

Når du er fadder, gir du et valgfritt beløp i måneden. Dette gir hjelp til dyrene som trenger det aller mest, i intensivt landbruk, pelsindustrien og dyreforsøk gjennom Dyrevernalliansen sitt arbeid.

Er det bindingstid på fadderskapet?

Publisert 13.06.2016

Som fadder utgjør du en forskjell for dyrene du hjelper. Du kan være fadder så lenge du vil. Det er ingen bindingstid, og du er fadder helt til du selv sier opp.

Har du spørsmål rundt dette? Ring oss gjerne på tlf. 22 20 16 50.

Kan jeg få skattefradrag for gavene mine?

Publisert 13.06.2016

Ja, du kan få skattefradrag på alle gaver gitt til Dyrevernalliansen. Fradraget er på 22 % av det samlede bidraget ditt fra kr 500 – kr 40.000 (50.000 i 2019).

For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på epost eller tlf. 22 20 16 50 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte så du trenger bare oppgi det én gang. Du kan også trygt oppgi informasjonen gjennom www.dyrevern.no/fnr

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!