Dyrevernalliansen sier NEI til vold

Publisert 04.03.2008

Dyrevernalliansen tar sterkt avstand fra alle typer voldelige og ulovlige aksjoner. Vi mener slike metoder er helt uforenlige med dyrevernbevegelsens grunnprinsipper.

Helsekostprodukter ikke alltid dyrevennlige

Publisert 15.02.2008

Tror du at helsekostprodukter alltid er dyrevennlige? Da må du tro om igjen. Flere såkalte "naturprodukter" gir nemlig utilstrekkelige garantier når det gjelder testing på dyr.

Fang og slipp fortsatt forbudt

Publisert 04.02.2008

Høsten 2007 tillot Direktoratet for naturforvaltning fang og slipp i Namsenvassdraget. Dyrevernalliansen appelerte til Miljøverndepartementet, som grep inn og opprettholdt forbudet.

Sirkuselefanter og elefanter i dyreparker vantrives

Publisert 22.01.2008

I en ny rapport oppsummerer Dyrevernalliansen tilgjengelig forskning om elefanter i fangenskap. Konklusjonen er klar: Elefanter har dårlig velferd i sirkus og dyreparker.

Halvparten av forbrukerne krever bedre dyrevern for oppdrettsfisk

Publisert 08.12.2007

Hele 50% av befolkningen mener at krav til dyrevern for fisk i oppdrett bør være minst like strenge som for husdyr, viser en undersøkelse.

Velg dyrevennlig sminke og egenpleie i festsesongen

Publisert 15.11.2007

Årets festsesong er rett rundt hjørnet. Du kan gjøre en forskjell for dyrene mens du drikker julegløgg og spiser syv sorter - ved å pynte deg med dyrevennlig sminke og egenpleie.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!