Hønene vant mot Landbruksdepartementet

Publisert 23.12.2008

Landbruks- og matdepartementet besluttet å utsette forbudet mot tradisjonelle bur for høner. Dyrevernalliansen påklaget saken til EFTA, og vant på vegne av hønene.

Ny dyrevelferdslov løser ikke problemene med dyrevelferden

Publisert 28.11.2008

Utkast til ny dyrevelferdslov som ble fremlagt av landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp) vil ikke løse de store dyrevernproblemene i Norge, men kan bidra til bedre dyrevelferd i enkelttilfeller.

50 millioner kroner i subsidier til 500 pelsfarmer

Publisert 14.11.2008

En ny økonomisk rapport viser at det finnes under 500 pelsfarmer i Norge, og at disse får omlag 50 millioner kroner i offentlig støtte årlig.

Norsk pelsdyrnæring får hard kritikk

Publisert 11.11.2008

Norsk pelsdyroppdrett settes under lupen i dokumentaren "Et skinn av velferd". Les Dyrevernalliansens kritikk av pelsforskningen som omtales i programmet, og se hva du kan gjøre for å hjelpe pelsdyrene!

Befolkningen i Norge er mot pelsdyroppdrett

Publisert 10.11.2008

Stadig flere går mot pels. Et klart flertall i befolkningen er mot pelsdyroppdrett, og bare et lite mindretall har kjøpt pelsplagg de siste fem årene. Det viser en fersk meningsmåling som Infact har utført for Dyrevernalliansen.

Guerlain feilinformerte om dyreforsøk, blir kritisert av Forbrukerombudet

Publisert 23.10.2008

Guerlain har feilinformert om sin bruk av dyreforsøk til kosmetikktesting. Det slår Forbrukerombudet fast etter en klage fra Dyrevernalliansen.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!