Respekt for liv og respekt for mat!

Publisert 01.08.2012

Norske produsenter produserer det forbrukeren vil ha til den prisen forbrukeren er villig til å betale, sies det. Men hvor mye kunnskap har den norske forbrukeren om maten?

Nye avsløringer om pelsnæringen fra Mattilsynet

Publisert 18.06.2012

Tilsynsrapporter fra Mattilsynet avslører helt andre forhold i pelsnæringen enn det Mattilsynet gir inntrykk av offentlig.

Mobilslakt gir bedre dyrevelferd

Publisert 31.05.2012

Et mobilt slakteri kommer til gården eller nabolaget, slik at dyra slipper transport. Dette gir bedre dyrevelferd fordi dyrene slipper den stressende dyretransporten.

Lengre dyretransporter i Nord-Norge

Publisert 22.05.2012

Elleve timers dyretransport blir tillatt som hovedregel for Nordland, Troms og Finnmark. Dyr i Nord-Norge kan dermed få tre timer mer på slaktebilen enn dyr ellers i landet.

44 millioner i subsidier til pelsoppdrett

Publisert 13.05.2012

Staten bruker årlig rundt 44 millioner kroner i subsidier til pels. Dyrevernalliansen krever stopp i statsstøtten til pelsdyrnæringen.

FAQ: Svar på vanlige spørsmål om dyrevern, dyreetikk og dyrs rettigheter

Publisert 10.05.2012

Dyrevern og dyrs rettigheter er aktuelle etiske og politiske temaer. Svarene som presenteres her er ikke de eneste som finnes, men kan hjelpe deg å starte din egen tankeprosess. Flere utfordringer finner du i Dyrevernalliansens artikkelsamling om dyrevern, dyreetikk og dyrs rettigheter.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!