Dramatisk prisfall på minkpels

Publisert 14.02.2014

Prisene på minkskinn er nesten halvert siden i fjor. Det viser resultatene fra den store pelsauksjonen i Danmark. Det er her norske pelsdyroppdrettere selger skinnene fra sine pelsdyr.

Statssekretær på dyras side

Publisert 11.02.2014

Statssekretæren er personlig imot pels, mens partiet er for. Så hva kan Blåfjelldal oppnå på vegna av dyra som nestkommanderende i Landbruks- og matdepartementet?

Angora er tortur av kaniner satt i system

Publisert 10.02.2014

Angorahår og angorapels fra Kina innebærer grov tortur der hårene røskes løs fra levende kaniner. Dyrevernalliansen krever nå at norske myndigheter forbyr import av dette produktet.

Pelsprisene stuper

Publisert 17.01.2014

Markedet for pelsdyroppdrettere er nå snudd på hodet. Fire av fem skinn ble ikke solgt på de internasjonale pelsauksjonene i Helsinki og København rett før jul. Dette illustrerer uforutsibarheten i denne bransjen.

Mange budsjettforslag, men få endringer for dyrevelferden

Publisert 20.12.2013

Lite har skjedd etter regjeringsskiftet. Verken Dyrevernalliansen eller andre institusjoner som jobber med dyr har mer å rutte med i 2014, og statsstøtten til pelsdyrnæringen opprettholdes.

Kyr trenger beite – luftegård er ikke nok

Publisert 26.11.2013

For kyr er åtte uker i luftegård en svært dårlig erstatning for åtte uker på beite. Derfor kjemper Dyrevernalliansen for at kyr som ikke får komme på beite skal få luftegård hele året.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!