Krav om løsdrift for ku blir utsatt

Publisert 18.04.2008

Et utvalg nedsatt av Landbruks- og matdepartementet konkluderer med at kravet om løsdrift for kyr kan utsettes fra 2024 til 2034. Vilkårene er blant annet at alle båskyr får komme ut og mosjonere hver dag.

Deltok i pelsnæringens eget bransjetilsyn

Publisert 17.04.2008

Inspektører fra Mattilsynet har deltatt i pelsnæringens eget bransjetilsyn. Etter varsel fra Dyrevernalliansen vil Mattilsynet nå rydde opp.

- Vi religiøse må våge å si nei

Publisert 06.03.2008

Dyrene er de aller svakeste, ofte fullstendig utlevert oss mennesker. Å påstå at mennesker har fått mandat av Gud til å kutte strupen over på et vergeløst dyr uten bedøvelse, er grotesk.

Dyrevernalliansen sier NEI til vold

Publisert 04.03.2008

Dyrevernalliansen tar sterkt avstand fra alle typer voldelige og ulovlige aksjoner. Vi mener slike metoder er helt uforenlige med dyrevernbevegelsens grunnprinsipper.

Helsekostprodukter ikke alltid dyrevennlige

Publisert 15.02.2008

Tror du at helsekostprodukter alltid er dyrevennlige? Da må du tro om igjen. Flere såkalte "naturprodukter" gir nemlig utilstrekkelige garantier når det gjelder testing på dyr.

Fang og slipp fortsatt forbudt

Publisert 04.02.2008

Høsten 2007 tillot Direktoratet for naturforvaltning fang og slipp i Namsenvassdraget. Dyrevernalliansen appelerte til Miljøverndepartementet, som grep inn og opprettholdt forbudet.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!