FrP vil avvikle statsstøtten til pels

Publisert 23.05.2009

Statsstøtten til pelsdyroppdrett bør avvikles. Det har FrPs landsmøte vedtatt. Partiet vil også gjennomgå regelverket for dyrevelferd i pelsdyrnæringen.

Masseslakt med grufulle metoder i Egypt

Publisert 23.05.2009

Egyptiske myndigheter kjører tusenvis av griser levende til massegraver, der de drepes med brutale metoder. Begrunnelsen er at dette skal hindre utbrudd av svineinfluensa.

Halal-slakting, kosher-slakting og bedøvelse i Norge

Publisert 12.05.2009

Halalslakting og kosherslakting foregår ofte uten bedøvelse. Etter ny vurdering har EU bestemt at alle nasjonalstatene står fritt til å forby slakting uten bedøvelse. Slakting uten bedøvelse er forbudt i Norge, men sterke grupper kjemper for legalisering.

Kritikk av pelsrapport hemmelige kilder offentliggjort

Publisert 07.05.2009

Forskerne som benyttet hemmelige kilder fra pelsbransjen kritiseres av etikkutvalg. Mattilsynet krever at konklusjonen skrives om.

Aps landsmøte vedtok å støtte pels: Dyrevernalliansen lover fortsatt politisk kamp

Publisert 23.04.2009

Folk uttrykker sjokk og skuffelse over at Ap stemte ned forslaget om å avvikle pelsdyroppdrett. Men Dyrevernalliansen lover fortsatt kamp mot dyreplageriet, og vi er ikke alene!

Flest forsøksdyr per innbygger

Publisert 22.04.2009

Norge bruker flere forsøksdyr per innbygger enn noe annet land som det finnes statistikk fra. Det viser nye tall over bruken av forsøksdyr på verdensbasis.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!