Pels - langt fra miljøvennlig klesproduksjon

Publisert 15.06.2013

Pels er blant de minst miljøvennlige klesmaterialene, viser en ny kartlegging. Minkpels forårsaker 7 ganger større CO2-utslipp enn ull.

Kalver må få die og okser må få slippe ut

Publisert 10.06.2013

Kalver bør få die, og okser bør ha samme krav til oppstalling som kyr. Dette er blant Dyrevernalliansens krav til Mattilsynet om ny forskrift for storfe.

Dyrevernalliansen utlover dusør for kanindrap

Publisert 08.06.2013

En kanin i Hordaland er funnet halshogd i egen hage. Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for tips som fører til at den eller de skyldige blir tatt.

Kylling, kalkun og høner trenger bedre vern

Publisert 05.06.2013

Nye forskrifter bør innføre omfattende tiltak. Høner, kyllinger og kalkuner trenger bedre vern, er Dyrevernalliansens innspill til Mattilsynet.

Coetzee: Overgrepene vi velger å overse

Publisert 04.06.2013

Dyrevernforkjemper og nobelprisvinner J.M. Coetzee tror innlevelse er veien å gå for å bekjempe elendigheten i det industrielle husdyrholdet. Rasjonelle diskusjoner fører ikke frem. Vi traff ham på Lillehammer.

Suksess for Stockholms dyrepoliti

Publisert 24.05.2013

Dyr har fått styrket sitt vern betydelig etter at politiet i Stockholm opprettet en egen enhet for dyresaker, ifølge Djurskyddspolisen som besøkte Oslo i forrige uke. Dyrepoliti kan bli virkelighet også i Norge.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!