Vil bedre forholdene for kyllingene

Publisert 31.08.2015

– Dyrevelferd må være styrende for driftsformer og raser som godtas, sier Karin Andersen i Sosialistisk Venstreparti (SV). Hun mener at det store problemet med kyllingproduksjon i dag er at det har blitt ren industri.

Venstre ser problemene i kyllingindustrien

Publisert 28.08.2015

Dyrevelferd er kravet, så får det koste hva det koster, sier stortingsrepresentant fra Venstre, Sveinung Rotevatn. Han mener det er flere problemer med dagens kyllingproduksjon. 

Reinsdyr sulter i hjel

Publisert 20.08.2015

Reinsdyrene sulter i hjel i Norge, da det er langt flere dyr enn det er beite. Til tross for mange år med dyretragedier, er det lite som blir gjort for å løse situasjonen.

Grisens ukjente evner

Publisert 13.08.2015

Grisers intelligens sammenlignes gjerne med hunders eller barns evner. Men visste du at de er avhengige av kos, og at de liker å svømme?

Hvor mange pelsdyrfarmer er det i ditt fylke?

Publisert 12.08.2015

Opptatt av pelsdyr og pelsdyroppdrett før kommunevalget? Her kan du se hvor pelsfarmene ligger, og hvilke fylker som er størst på pels.

Personvernerklæring for Dyrevernalliansen og Dyrevernmerket

Publisert 05.08.2015

Dyrevernalliansen respekterer våre brukere og givere og forholder oss til Datatilsynets retningslinjer. Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi samler inn og behandler opplysninger om besøkende på våre nettsider.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!