"Dyretestet?"-appen har blitt ny

Publisert 16.03.2017

Nå er den endelig tilbake, appen som hjelper deg å gjøre dyrevennlige valg. Den nye versjonen har et nytt friskt utseende, fungerer bedre og kan brukes på både iPhone og Android-produkter.

kanin ute i gresset

Det kan være vanskelig å vite hvilke produkter som er testet på dyr. Med appen til Dyrevernalliansen blir det enkelt å ta dyrevennlige valg. 

Foto: Dollar Photo Club

Nå er den endelig tilbake, appen som hjelper deg å gjøre dyrevennlige valg. Den nye versjonen har et nytt friskt utseende, fungerer bedre og kan brukes på både iPhone og Android-produkter.

Etter nesten 30 års påvirkning av myndigheter nasjonalt og gjennom EU har dyretesting av kosmetikk blitt forbudt i Norge og EU.

Dessverre blir kosmetikk fortsatt testet på dyr i andre deler av verden, og produkter fra disse selskapene blir solgt her i Norge. 

Med "Dyretestet?"-appen har du alltid oversikt over hvilke produkter og merker som er fri for dyretesting. Med noen få tastetrykk finner du ut om produktet du har tenkt å kjøpe garanterer at de ikke bruker dyreforsøk, eller bruker ingredienser som er testet på dyr.

Alltid oppdatert

Vi får stadig inn nye merker som ikke tester på dyr. For at du aldri skal gå glipp av et nytt dyrevennlig merke, oppdateres appen mot vår database hver gang du åpner den og har internett-tilgang. 

Velg alltid produkter og merker fri for dyretesting når du handler!

Her kan du laste den nye versjonen av "Dyretestet?" for iPhone

Her kan du laste den nye versjonen av "Dyretestet?" for Android

Har du appen på mobilen din fra før, trenger du bare å oppdatere den. 

Les også: Helt uten å ta betalt har Kjartan Michalsen hjulpet Dyrevernalliansen med å utvikle den viktige "Dyretestet?"-appen.

Vårt arbeid mot dyreforsøk

Dyrevernalliansen ønsker å gjøre det så lett som mulig å være etisk bevisst forbruker. Vi har to lister om dyretesting, én med produkter som er testet på dyr og én med produkter som ikke er det. Vår liste over kosmetikk som ikke er testet på dyr vokser stadig.

Dyrevernalliansen arbeider for et dyreetisk næringsliv. Etter dialog med oss har mange kosmetikkselskaper vedtatt å slutte med dyretesting. Gjennom internasjonalt samarbeid har Dyrevernalliansen vært med på å påvirke politikere til å innføre forbud mot dyretesting av kosmetikk i EU. Nå arbeider vi videre for en verden fri for dyretesting!

Her kan du lese mer om dyreforsøk i kosmetikkindustrien. 

Dyrevernalliansen hjelper dyrene som trenger det aller mest, i intensivt landbruk, pelsindustrien og dyreforsøk.

Hjelp dyrene som trenger deg aller mest.

Gi en gave i dag!

Gi gave

Jeg vil gi en gave til dyrene!

Bli fadder

Jeg vil hjelpe dyrene med et fast beløp hver måned!